Det här är Theo Haraldsson – Theoz

Det här är Theo Haraldsson – Theoz

Det här är Theo Haraldsson – Theoz

Theo Haraldsson (född 2005) är en av Sveriges största – och kanske yngsta – influencers som började sin karriär på plattformen Musical.ly (numera Tik-Tok). Idag fokuserar han på musiken och turnerar land och rike runt. Du kan bli en av Theoz 220 000+ Instagram-följare genom att klicka här.

Musikvideon där Theoz framför sin singel ”Het” har nått över 10 miljoner tittare på YouTube.

Inte nog med det! Theoz är numera även programledare för tv-serien ”Mighty Mike” som handlar om handlar om hunden Mikes alla försök att flörta med grannhunden Iris. Sänds på barnkanalen Boomerang!

Här ser vi en vlogg där Theoz överraskar en av sina följare! Han beskriver händelsen så här: ”Fick veta att ett av mina fans skulle åka förbi Linköping och stanna i Mjölby för att äta. Då vi bor i närheten så bestämde jag mig för att överraska henne då jag också vet att hon snart fyller år så jag tänkte även passa på att ge henne en födelsedagspresent.”

Det här inlägget är en del av extramaterialet till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen! Köp ditt signerade exemplar via knappen nedan! Vi bjuder på frakten. Du kan också hitta boken på Adlibris, Akademibokhandeln eller Bokus – både på nätet och i fysiska butiker.
Beställ här   

Allt om unga på nätet – direkt i inkorgen