Rättelser

Rättelser

Rättelser

Det händer att det blir fel. Ibland är det tryckfelsnisse som varit framme, och ibland är det helt enkelt bara den mänskliga faktorn. Vi kan tyvärr inte rätta alla fel i en bok som tryckts i tusentals fysiska exemplar. Det skulle behövas mycket letande och strykningar med tuschpennor. Men vi kan göra vårt bästa för att upplysa om bokens missar här!

Vi har faktiskt bara hittat två stycken. Har du hittat något mer? Stavfel eller kanske faktafel? Hör mer än gärna av dig till hej@johannesgustavsson.se!

s. 80-81

Fel: ”Genom att skicka ut klockor till såväl stora som små influencers i utbyte mot en gratis klocka fick de stor spridning.”

Rätt: ”Genom att skicka ut gratis klockor till såväl stora som små influencers i utbyte mot Instagram-inlägg fick de stor spridning.”

s. 189

Fel: ”I det här fallet bestod resurserna av cirka 100 medarbetare och en investering på cirka två miljarder dollar.”

Rätt: ”I det här fallet bestod resurserna av cirka 100 medarbetare och en investering motsvarande cirka två miljarder svenska kronor.”

Det här inlägget är en del av extramaterialet till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen! Köp ditt signerade exemplar via knappen nedan! Vi bjuder på frakten. Du kan också hitta boken på Adlibris, Akademibokhandeln eller Bokus – både på nätet och i fysiska butiker.
Beställ här   

Allt om unga på nätet – direkt i inkorgen