Det här är Joakim Kvist – HejaInternet

Det här är Joakim Kvist – HejaInternet

Det här är Joakim Kvist – HejaInternet

Joakim Kvist (född 1983) är en av Sveriges mest omtyckta influencers som använder sina plattformar för att prata om ämnen som psykisk ohälsa och personlig utveckling. Han kallar sig för HejaInternet på nätet. Du hittar honom bland annat på YouTube – där han har totalt över 5,5 miljoner visningar och på Instagram där han har närmare 55 000 Instagram-följare.

Joakim har bland annat medverkat i SVT-serien ”Mitt perfekta liv” – där han tillsammans med internetkändisarna Sabina Decirée, Jimmie Star och Felicia Bergström under 6 veckor satt i gruppterapi med psykoterapeuten Poul Perris. Allt filmades och resulterade i en hyllad serie. Här följer vi med Joakim bakom kulisserna på inspelningarna.

På YouTube-kanalen HejaInternet pratar Joakim ofta om personlig utveckling. Här är en video där han tar upp sina mål för hösten 2018 – och möts av positiva kommentarer från tittare som bland annat skriver ”Blev så inspirerad av dig!” och ”Är också taggad på att skriva ned mål för hösten”.

Det här inlägget är en del av extramaterialet till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen! Köp ditt signerade exemplar via knappen nedan! Vi bjuder på frakten. Du kan också hitta boken på Adlibris, Akademibokhandeln eller Bokus – både på nätet och i fysiska butiker.
Beställ här   

Allt om unga på nätet – direkt i inkorgen