Arbetsgivare? Här hittar du mer att läsa

Arbetsgivare? Här hittar du mer att läsa

Arbetsgivare? Här hittar du mer att läsa

Vad kul att du är fortsatt intresserad av bokens ämne och vill bli ännu bättre på att förstå den sociala generationen! På den här sidan hittar du en länklista som uppdateras med jämna mellanrum och innehåller resurser kring ämnen som är aktuella just nu.

  • Vad är det egentligen som attraherar unga arbetstagare? Alla arbetsgivare som har något med unga att göra borde läsa Ungdomsfokus 2018 – för att förstå den yngre generationen. Klicka här för att läsa undersökningen i sin helhet.
  • Blev du som är arbetsgivare intresserad av att läsa mer om det här med gigekonomin? Communityt Gigstr har skrivit en spännande artikel som innehåller 5 konkreta tips om hur ditt företag kan bli bäst på gigekonomi och dra nytta av affärsnyttan. Klicka här för att läsa artikeln.
  • Varför är dagens unga så omständiga? Succéförfattaren Simon Sinek pratar ofta om unga i arbetslivet, till exempel i klippet nedan. Han har fått ta emot en hel del kritik för sina uttalanden, men jag kan hålla med honom på de flesta av punkterna. Om inte annat är den här videon en bra tankeställare. (Simon pratar framför allt om millennials. De är, som vi redan vet, något äldre än det som jag kallar för den sociala generationen – men jag tycker mig se vissa likheter i tankegångarna här).
Det här inlägget är en del av extramaterialet till boken Uppfödd på nätet – Lär känna den sociala generationen! Köp ditt signerade exemplar via knappen nedan! Vi bjuder på frakten. Du kan också hitta boken på Adlibris, Akademibokhandeln eller Bokus – både på nätet och i fysiska butiker.
Beställ här   

Allt om unga på nätet – direkt i inkorgen